![](https://raadetforsundmad.dk/wp-content/uploads/2019/11/Savoykaal-960x540.jpg)
LOMA – Lokal Mad
LOMA repræsenterer en integreret tilgang til skolemad, med fokus på sundhedsfremme, læring og bæredygtighed. Eleverne er aktivt deltagende i planlægning, tilberedning og servering af maden samt for indblik i lokal fødevareproduktion.
![](https://raadetforsundmad.dk/wp-content/uploads/2019/11/Savoykaal-960x540.jpg)
Madkamp
Madkamp arbejder for at styrke madkundskab og vise fagets store potentiale. Madkulturen og landets professionshøjskolern står bag Madkamp.
![](https://raadetforsundmad.dk/wp-content/uploads/2019/11/Savoykaal-960x540.jpg)
Styrk maddannelse
Danske professionshøjskoler står bag Styrk maddannelse, der rummer kompetenceudviklingsforløb til lærer og pædagoger samt inspirationsmateriale med fokus på at styrke og fremme børn og unges maddannelse
![Madleg giver inspiration til maddannelse madmod og madglæde](https://raadetforsundmad.dk/wp-content/uploads/2019/01/Madleg_web-960x540.jpg)
Madleg – inspiration til maddannelse, madmod og madglæde [3. udgave]
Madleg er udviklet til vuggestuer og børnehaver. Her kan personalet finde inspiration til arbejdet med maddannelse, madmod og madglæde.
![Madleg og madpakker i Sønderborg](https://raadetforsundmad.dk/wp-content/uploads/2020/01/Madleg-og-madpakker-i-Sønderborg-iStock-960x540.jpg)
Madleg og madpakker i Sønderborg
Pilotprojektet Madleg – madpakker, mad- og måltidspolitik skal give indsigt i, hvordan madpakker kan bruges til at skabe madmod og madglæde hos børnehavebørn.