Værktøjer til sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener Her kan du som madprofessionel finde viden og værktøjer, der understøtter sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener.
Generiske klimaanprisninger og kostråd til at fremme sundere valg Vejledningen giver enkle eksempler på, hvordan klimaanprisninger og kostråd kan bruges mhp. at fremme sunde og klimavenlige fødevarer.
Madmyter I projektet Kritisk Tænkning har medlemmer af Rådet for sund mad udarbejdet en række faktaark om typiske madmyter.
Fødevarer og diabetes I regi af Rådet samles og udvikles materiale og viden om diabetes. Formålet er at gøre det nemmere for mennesker med diabetes at købe sunde fødevarer.
Viden om mad og måltider til skolebørn Få et overblik over rapporter, undervisningsmaterialer og spændende cases, som alle har fokus på mad og måltider til skolebørn.
Viden om sund mad og klima Her er et samlet overblik over den tilgængelige viden, som har fokus på klima og bæredygtighed i relation til sund mad.
Viden om overvægt og svær overvægt Få her et overblik over rapporter og projekter der kigger på overvægt og svær overvægt, med fokus på sundhedsfremme, forebyggelse og kostvaner.
Viden om danskernes madvaner under Covid-19 Danskernes spisevaner blev hurtig ændret i marts 2020, da Danmark lukkede ned som en konsekvens af Covid-19 pandemien. Her har vi samlet viden, der omhandler danskernes madvaner under Covid-19.
Viden om mad og nudging Med et lille “skub” i den rigtige retning, kan det blive nemmere for os at spise sundere. Her har vi samlet viden nudging til sundere madvaner.
Vidensoverblik Udforsk Rådets vidensoverblik som indeholder viden, der ligger i krydsfeltet mellem mad, måltider og sundhed.
Har du ny viden? Vi hører gerne fra dig, hvis du kender til viden, som endnu ikke er en del af vidensoverblikket.