SPIS SUNDERE DK
Menu Toggle
  • Initiativer
  • Aktuelt
  • Viden
  • Kalender
  • Medlemmer
  • Netværk
Søg
Rådet for sund mad
Slagtehusgade 11, 1. sal, 1715 København V
+45 28 77 41 00
info@raadetforsundmad.dk
CVR-nr. 34771162
Bank 1551 11246117 (Danske Bank)
Twitter Linkedin
  • Om Rådet for sund mad
  • Kontakt
  • Nyhedsbrev

opskrifter

Viden: Metodik

Metodik og smag

Metodikogsmag.dk ønsker gennem vidensformidling og inspiration at hjælpe professionelle køkkener med at få styr på metodikken og den gode smag, når de tilbereder mad til mange. Metodikogsmag.dk kan inspirere og give viden om: Metodikogsmag er udviklet til dig, der arbejder i et industrikøkken, et storkøkken eller et institutionskøkken, der tilbereder mad til mange af høj […]

Viden: Opskrifter & Inspiration

Fremtidens mad er plantebaseret

Pjecen Fremtidens mad er plantebaseret fra Dansk Vegetarisk Forening er målrettet nuværende og kommende kokke, tjenere, ernæringsassistenter og andre, der arbejder professionelt med mad og ernæring. Pjecen giver inspiration til sammensætning af grønne måltider og en velkomst ind i planteriget for at imødekomme den grønne bølge. Find flere værktøjer til sund og klimavenlig mad i […]

Viden: Opskrifter & Inspiration

Smag på klimaet

Tre køkkenguides til offentlige køkkener med tips og tricks samt opskrifter til grønnere retter: Køkkenguiderne er udgivet som en del af initiativet ”Smag på klimaet”, der er et initiativ skabt af Partnerskabet om mere klimavenlige måltider, som består af Aarhus Kommune, Københavns Kommune, Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet og Fødevareministeriet. Find flere værktøjer til sund og klimavenlig […]

Viden: Madspild

Undgå madspild i det professionelle køkken

Artikel, under Landbrug & Fødevarers goderaavarer.dk, med tips til hvordan man udnytter hele råvarerne, og gode råd til hvordan man mindsker madspild i professionelle køkkener. Find flere værktøjer til sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener

Viden: E-bog

Økologiske grønne proteiner

Opskrifthæfte med forskellige bud på, hvordan bælgfrugter kan anvendes på nye måder i måltidet. Opskrifterne er udviklet i samarbejdet om Grønne retter i store gryder Find flere værktøjer til sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener

Viden: E-bog

Grønne retter i store gryder (e-bog)

Arla Pro tilbyder en e-bog der, fungere som inspiration til “grønne retter i store gryder”. E-bogen findes i to versioner; en til ernæringsfaglige og offentlige køkkener samt en til alle andre professionelle køkkener. Nedenfor kan du vælge den, der passer til dig og dit køkken. E-bøgerne er en del af projektet Grønne retter i store […]

Viden: Metodik

Grønne retter i store gryder

Hos “Metodik og smag – god mad i store gryder” er det muligt at finde klimavenlige, grønne retter, som er mulige at lave i “store gryder”. På siden finder du over 100 opskrifter på velsmagende, grøn mad, der er tilpasset produktionen i store køkkener, som laver mad til ældre, hospitalsindlagte og kantiner samt daginstitutioner. Opskrifterne […]

Viden: Opskrifter & Inspiration

Kostråd til Måltider

Fødevarestyrelsen står bag Kostråd til Måltider, der er udviklet til det professionelle køkkenpersonale køkkenpersonalet i daginstitutionen, skolen og kantinen, der hver dag serverer tusindvis af måltider for borgere. Anbefalingerne tager afsæt i De officielle Kostråd – godt for sundhed og klima. Kostråd til Måltider byder bl.a. på værktøjer man kan bruge, når man planlægger og […]

Viden: Opskrifter & Inspiration

Madopskrifter.kk.dk

Hjemmesiden er en opskriftsamling til den fagprofessionelle, der arbejder med mad og måltider. Opskrifterne er udviklet som inspiration i den løbende menuplanlægning og madproduktion, hvor de skal være en hjælp til at indarbejde målene i Københavns Kommunes Mad- og Måltidsstrategi. Men siden kan bruges af alle offentlige køkkener, der arbejder med grønnere måltider som en […]

Viden: E-bog

Retake Your Food Waste

E-bogen, der er udgivet af REFOOD, skal inspirere restauranter, køkkener og cateringbranchen til, hvordan man kan arbejde metodisk med udnyttelsen af råvarer, minimere madspild i køkkenet og ikke mindst hvilke økonomiske fordele det giver ude i det professionelle køkken. Find flere værktøjer til sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener

Viden: Opskrifter & Inspiration

Flere grønne måltider i professionelle køkkener

Denne pjece fra Dansk Vegetarisk Forening henvender sig til måltidsprofessionelle med gode råd og tips til flere grønne måltider i professionelle køkkener. Du kan få hjælp og inspiration i pjecen til: Find flere værktøjer til sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener

Rådet for sund mad
Slagtehusgade 11, 1. sal, 1715 København V
+45 28 77 41 00
info@raadetforsundmad.dk
CVR-nr. 34771162
Bank 1551 11246117 (Danske Bank)
Twitter Linkedin