Metodik og smag

Metodikogsmag.dk ønsker gennem vidensformidling og inspiration at hjælpe professionelle køkkener med at få styr på metodikken og den gode smag, når de tilbereder mad til mange. Metodikogsmag.dk kan inspirere og give viden om:

  • metodikker indenfor tilberedningsmetoder (bagning, sous vide, m.m)
  • råvarer
  • smag og tilsmagning
  • det bæredygtige køkken (madspild, økologi, klima)
  • grønne opskrifter rettet mod forskellige målgrupper
  • instruktionsvideoer.

Metodikogsmag er udviklet til dig, der arbejder i et industrikøkken, et storkøkken eller et institutionskøkken, der tilbereder mad til mange af høj kulinarisk kvalitet – helt fra bunden. Metodikogsmag.dk er også et brugbart redskab til undervisningen på erhvervsskoler og professionshøjskoler i fag inden for mad, tilberedning og sensorik og for den individuelle elev, studerende eller underviser.

Grønne retter i store gryder

På Metodikogsmag.dk finder du Grønne retter i store gryder med over 100 opskrifter på velsmagende, grøn mad, der er tilpasset produktionen i store køkkener, som laver mad til ældre, hospitalsindlagte og kantiner samt daginstitutioner.

Bag Metodikogsmag.dk er:

Gitte Breum, Chef for Mad og Frivillighed, Odense Kommune
Tine Gram, Ledende økonoma for produktionskøkkenet Plejecentret Lillevang, Furesø Kommune
Caroline Boutrup Nielsen, Fagjournalist
Hannah Tinggaard, Leder af Caféerne og Team Gæstekok, Odense Kommune
Per Mandrup, Leder af Culinary Institute, Vejle Kommune