Tolv løg der danner en rundkreds

Rådets nye vidensoverblik

Nu offentliggøres det nye vidensoverblik som Rådet for sund mad står bag.

Gå på opdagelse i vidensoverblikket her.

Vidensoverblikket rummer viden, der ligger i krydsfeltet mellem mad, måltider og sundhed, og som falder under Rådets tre programmer.

Med dette vidensoverblik er målet, at Rådets egne medlemmer såvel som eksterne kommuner, fagprofessionelle, beslutningstagere m.fl. kan holdes opdateret i forhold til den viden som genereres i relation til mad, måltider og sundhed.

Alle spiser sundere

For at komme nærmere Rådets vision om, at alle spiser sundere er offentliggørelsen af vidensoverblik et godt skridt på vejen. Overblikket skal nemlig være med til at holde medlemmer og eksterne aktører opdateret, så vi lærer af hinandens erfaringer og viden. Når vi samler kræfterne, kan vi i fællesskab komme et skridt nærmere visionen.

Hvilken viden findes i vidensoverblikket?

Vidensoverblikket består af viden produceret i regi af Rådet for sund mad, viden fra Rådets egne medlemmer samt viden fra eksterne aktører. Overblikket indeholder en bred vifte af viden, og rummer videnstyper lige fra publikationer til praksiseksempler. I vidensoverblikket medtages viden fra år 2010 og frem.

Skal din viden med i overblikket?

Vidensoverblikket indeholder den viden, som Rådets sekretariat kender til. Derfor er vi meget interesseret i at blive kontaktet, hvis der er viden om mad, måltider og sundhed, som du synes mangler i vidensoverblikket. Send en mail til viden@raadetforsundmad.dk