Vidensoverblik

2022
Organisationer DTU Fødevareinstituttet
2022
Metodik og smag Status: Aktiv
Organisationer Odense Kommune, Vejle Kommune / Culinary Institute by Vejle Erhverv, Caroline Boutrup Nielsen, Furesø Kommune
2022
Organisationer Landbrug & Fødevarer
2022
Organisationer Sundhedsstyrelsen, Statens Institut for Folkesundhed
2022
Organisationer Lund Universitet
2022
Organisationer Aarhus Universitet
2022
Kostråd til Måltider Status: Udgivet
Organisationer Fødevarestyrelsen
2021
Organisationer Københavns Professionshøjskole, Aarhus Universitet
2021
Organisationer Statens Institut for Folkesundhed
2021
Madkultur 21: Måltidet Status: Udgivet
Organisationer Madkulturen
2021 - 2025
Bælgfrugternes Dag Status: Aktiv
Organisationer Det Grønne Museum, DI Fødevarer, FOA, Fødevarestyrelsen, Københavns Kommune, Landbrug & Fødevarer, Odense Kommune, Rådet for sund mad, Vejle Kommune / Culinary Institute by Vejle Erhverv
2021
Organisationer Københavns Kommune
2021
Organisationer Bryggeriforeningen, COOP, Dansk Erhverv, Dansk Gartneri, De Samvirkende Købmænd, DI Fødevarer, Fødevarestyrelsen, Landbrug & Fødevarer, Dagrofa, Horesta, MLDK Mærkevareleverandørerne, REMA 1000
2021
Organisationer Center for klinisk forskning og forebyggelse, Forebyggelseslaboratoriet
2021
Danskernes forbrug af kød Status: Udgivet
Organisationer Landbrug & Fødevarer
2021
Organisationer Landbrug & Fødevarer
2021
Organisationer DTU Fødevareinstituttet