Vidensoverblik
2022
Bæredygtige offentlige fødevareindkøb – status og perspektiver
Status: Udgivet
Organisationer
DTU Fødevareinstituttet
2022
Metodik og smag
Status: Aktiv
Organisationer
Odense Kommune, Vejle Kommune / Culinary Institute by Vejle Erhverv, Caroline Boutrup Nielsen, Furesø Kommune
2022
Organisationer
Landbrug & Fødevarer
2022
Underernæring: Opsporing, behandling og opfølgning af borgere og patienter i ernæringsrisiko
Status: Udgivet
Organisationer
Sundhedsstyrelsen
2022
Danskernes Sundhed – Den Nationale Sundhedsprofil 2021
Status: Udgivet
Organisationer
Sundhedsstyrelsen, Statens Institut for Folkesundhed
2022
Organisationer
Lund Universitet
2021
Videns- og behovsafdækning af praksis i de professionelle køkkener i forbindelse med produktionen af sund og klimavenlig mad
Status: Udgivet
Organisationer
Københavns Professionshøjskole, Aarhus Universitet
2021
Sundhedsprofil for børn født i 2019
Status: Udgivet
Organisationer
Statens Institut for Folkesundhed
2021 - 2025
Bælgfrugternes Dag
Status: Aktiv
Organisationer
Dansk Gartneri, Det Grønne Museum, DI Fødevarer, FOA, Fødevarestyrelsen, Københavns Kommune, Landbrug & Fødevarer, Odense Kommune, Rådet for sund mad, Vejle Kommune / Culinary Institute by Vejle Erhverv
2021
Voksne danskeres kost- og aktivitetsvaner under den første nationale COVID-19 nedlukning i foråret 2020
Status: Udgivet
Organisationer
DTU Fødevareinstituttet
2021
Vejledning om brug af generiske klimaanprisninger og kostråd til at fremme sundere valg
Status: Udgivet
Organisationer
Bryggeriforeningen, COOP, Dansk Erhverv, Dansk Gartneri, De Samvirkende Købmænd, DI Fødevarer, Fødevarestyrelsen, Landbrug & Fødevarer, Dagrofa, Horesta, MLDK Mærkevareleverandørerne, REMA 1000
2021
Effectiveness of food environment policies in improving population diets: a review of systematic reviews
Status: Udgivet
Organisationer
Center for klinisk forskning og forebyggelse, Forebyggelseslaboratoriet