Materiale- og vidensbank

Her på siden finder du logo, grafikker, Q&A, opskrifter, viden, tips & tricks mm., der gør det nemt for dig at sætte fokus på grøntsagerne og bidrage til Den Nationale Grøntuge i uge 34.

Brug materialerne så meget du vil, så vi kan vise alle omkring os, hvor sprøde, smagfulde og lækre grøntsagerne er.

  • Vi opfordrer til en glad, og handlingsanvisende kommunikation uden for mange løftede pegefingre.  
  • Fokus skal (selvfølgelig) være grøntsager (= det, der tæller med i Fødevarestyrelsens anbefaling for grøntsager). Andre fødevarer må gerne være en del af kommunikationen, blot grøntsager har det primære fokus. 
  • Brug gerne følgende hashtags (prioriteret rækkefølge): #DenNationaleGrøntuge #Glæddinesanser #Grønterrodentilaltgodt 
  • Kombiner gerne grøntuge-materialet med eget materiale (fx opskrifter, billeder, tips og tricks, viden om grøntsager etc.) – og link gerne ind til egne platforme (fx opskriftssider). 
  • Fortæl gerne, at Den Nationale Grøntuge er støttet af Fonden for Plantebaserede Fødevarer. 

Projektleder Line Damsgaard hører meget gerne, hvis der er noget du savner samt hvor og hvordan du bruger materialet og herunder bidrager under Den Nationale Grøntuge i uge 34.

Er du en kommerciel virksomhed?

Så husk anprisningsreglerne. Læs evt. Vejledning om brug af generiske klimaanprisninger og kostråd, samt Anprisningsguide for grøntsager.

Hvis du har spørgsmål?

Kontakt Line Damsgaard – LDA@LF.dk

Den Nationale Grøntuge er støttet af Fonden for Plantebaserede Fødevarer
Læs mere om initiativet