Materiale- og vidensbank
Her på siden finder du logo, grafikker, Q&A, opskrifter, viden, tips & tricks mm., der gør det nemt for dig at sætte fokus på grøntsagerne og bidrage til Den Nationale Grøntuge i uge 34.
Brug materialerne så meget du vil, så vi kan vise alle omkring os, hvor sprøde, smagfulde og lækre grøntsagerne er.
- Vi opfordrer til en glad, og handlingsanvisende kommunikation uden for mange løftede pegefingre.
- Fokus skal (selvfølgelig) være grøntsager (= det, der tæller med i Fødevarestyrelsens anbefaling for grøntsager). Andre fødevarer må gerne være en del af kommunikationen, blot grøntsager har det primære fokus.
- Brug gerne følgende hashtags (prioriteret rækkefølge): #DenNationaleGrøntuge #Glæddinesanser #Grønterrodentilaltgodt
- Kombiner gerne grøntuge-materialet med eget materiale (fx opskrifter, billeder, tips og tricks, viden om grøntsager etc.) – og link gerne ind til egne platforme (fx opskriftssider).
Projektleder Line Damsgaard hører meget gerne, hvis der er noget du savner samt hvor og hvordan du bruger materialet og herunder bidrager under Den Nationale Grøntuge i uge 34.
Hvis du har spørgsmål?
Kontakt Line Damsgaard – LDA@LF.dk
Q&A
Hvem står bag Den Nationale Grøntuge, hvad tæller med som grøntsager og hvordan kan du deltage? Det og mange flere spørgsmål besvares her.
Logo
Find logo, tagline og figurer i PNG, AI, SVG og PDF format her.
Elementer
Find web-bannere, plakater, SoMe-materiale og meget andet som er klar til at brug. Eller de lækre grafiske elementer til at lave dit eget materiale.
Partnermaterialer
Find inspiration til at give grøntsagsglæden videre blandt grøntuge-partnernes mange materialer.
Opskrifter
Find grøntuge-partneres mange lækre grøntsagsopskrifter her.
Geniale Grøntsags Greb
Tips og tricks, grøntsagshacks og meget mere fra grøntuge-partnerne.
Tal og analyser
Find tal og analyser om salg, holdninger, nudging og meget mere i relation til grøntsager.
Hvem er med?
Se alle de mange grøntsagsengagerede virksomheder, organisationer mv., der støtter op om Den Nationale Grøntuge.