Akademiuddannelse i ernæring
Akademiuddannelsen i Ernæring er en erhvervsrettet videregående uddannelse, som typisk tager 2-3 år at gennemføre ved siden af dit arbejde.
Hotel- og Restaurantskolens kurser
Hotel- og Restaurantskolen udbyder mere end 200 kurser samt leder- og efteruddannelser for faglærte og ikke-faglærte inden for hotel- og restaurationsbranchen. Mange af de korte kurser gennemføres som AMU’s efteruddannelseskurser eller under Åben Uddannelse. Derudover udbyder de længere kursusforløb, som er udviklet i samarbejde med faglige frontløbere og eksperter. Kursusafdelingen arrangerer brancherelaterede events og korte […]
Netværk for Foodservice
Netværk for foodservice skal være med til at skabe samarbejde mellem aktører i foodservicebranchen og samtidig hjælpe disse aktører med at fremme en bæredygtig udvikling i deres organisationer, hvor fokus er på miljø, klima og sundhed. Netværket er bl.a. for restauratører, kantinemedarbejdere, grossister, leverandøre, producenter. Her finder du bl.a. inspirationskataloger, en titelgenerator og oversigt over […]
HORESTA
HORESTA har knapt 2.000 medlemmer, der beskæftiger en stor del af de 126.000 ansatte i hotel- og restauranthvervet. HORESTA tilbyder kurser, rådgivning, rabataftaler med leverandører, indflydelse og netværk. HORESTA varetager bl.a. Green Key og Green restaurant, der er to nationale netværk og certificeringer rettet mod hoteller, konferencecentre, restauranter, cafeer osv. Der har fokus på bæredygtighed, mindre […]
Grønne måltider i kommunale køkkener (Sund By Netværket)
Sund By Netværket tilbyder et sparingsnetværk for kommunale medarbejdere, der arbejder med omstilling til, og produktion af, grønne måltider i de kommunale køkkener. Gruppen du kan blive en del af (som sparingspartner) beskæftiger sig med de måltider, der hver dag produceres i, og serveres fra, kommunale køkkener – (dagtilbud, skoler, sfo’er, klubber, bosteder, sociale tilbud, […]
Madfællesskabet
Madfællesskabet styrker forbindelsen mellem land og by. Fra jord til bord. Fra fødevareproducent til måltidsproducent. Fra jordbruger til forbruger. I Madfællesskabet er en række kommunale og regionale partnere gået sammen i et forpligtende partnerskab, der arbejder for at skabe et bæredygtigt fødevaresystem. Målet er at styrke koblingen mellem land og by og støtte en mangfoldig […]
Lokale råvarer i offentlige storkøkkener
Idékatalog udarbejdet som en del af Madfællesskabet. Formålet med idékataloget er at præsentere eksempler fra en række offentlige storkøkkener på, hvordan køkkenerne konkret har arbejdet med at øge andelen af lokale råvarer. Idéerne er udelukkende et udtryk for de enkelte køkkeners erfaringer og er ikke kvalitetssikret i forhold til gældende udbudsregler eller andet. Find flere […]
Danmarks Restauranter og Caféer (DRC)
Danmarks Restauranter & Cafeer (DRC) er restauratørernes brancheorganisation, som tilbyder medlemskab til alle danske restauranter, cafeer, m.m. DRC tilbyder en lang række medlemsfordele bla. gode indkøbsaftaler, juridisk hjælp og diverse aftaler med relevante leverandører og netværk. Herudover tilbyder DRC uddannelser til både ledere og medarbejdere inden for bæredygtig servicedesign, forretningsforståelse mm. Find flere værktøjer til […]
Metodik og smag
Metodikogsmag.dk ønsker gennem vidensformidling og inspiration at hjælpe professionelle køkkener med at få styr på metodikken og den gode smag, når de tilbereder mad til mange. Metodikogsmag.dk kan inspirere og give viden om: Metodikogsmag er udviklet til dig, der arbejder i et industrikøkken, et storkøkken eller et institutionskøkken, der tilbereder mad til mange af høj […]
Fremtidens mad er plantebaseret
Pjecen Fremtidens mad er plantebaseret fra Dansk Vegetarisk Forening er målrettet nuværende og kommende kokke, tjenere, ernæringsassistenter og andre, der arbejder professionelt med mad og ernæring. Pjecen giver inspiration til sammensætning af grønne måltider og en velkomst ind i planteriget for at imødekomme den grønne bølge. Find flere værktøjer til sund og klimavenlig mad i […]