Fem tomater i forskellige farver på række
Indlæser Begivenheder

spissundereLIVE: Online medlemsmøde – Hvordan får vi alle til at spise sundere?

Årets første medlemsmøde handler om, hvordan vi arbejder for at flere kommer til at spise sundere. Vi lægger ud med tre oplæg, og tager derefter en fælles debat om, hvordan vi kan komme fra råd til handling.

Vi starter med et tilbageblik. Madhistoriker på Det Grønne Museum, Bettina Buhl giver en historisk vinkel på bælgfrugter som del af danskernes madvaner.

Fødevarestyrelsen opdaterer os på de første tilbagemeldinger på lanceringen af de nye kostråd. Hvordan er de blevet taget imod, og hvilke debatter har lanceringen medført?

Rådet for sund mad har sammen med Sundhedsstyrelsen, Diabetesforeningen, Komiteen for Sundhedsoplysning og Kost og Ernæringsforbundet netop afsluttet initiativet Sunde fødevarer til mennesker med diabetes, der skal gøre det lettere for personer med diabetes at vælge sundere føde- og drikkevarer. På medlemsmødet vil Kost og Ernæringsforbundet fortælle om resultaterne, og hvordan de kan bringes i spil i praksis.

 

Arrangementet er for medlemmer af Rådet for sund mad. Tilmelding herunder eller til annemette@raadetforsundmad.dk. Tilmeldte modtager et link til arrangementet pr. mail.