Indlæser Begivenheder

Årsmøde 2022

Den 20. april mødes Rådets medlemmer til vores årsmøde.

Mødet kommer ikke mindst til at handle om danskernes sundhed, og hvordan vi i Rådet kan bidrage til at løse de udfordringer vi står over for – og vise at vi gør det. Til det har vi fået hjælp udefra. På årsmødet kommer Karen Lorenzen, direktør i Operate, og udlægger Den Nationale Sundhedsprofil, der netop er blevet publiceret. Karen vil lægge vægt på de udfordringer Rådet kan være med til at løse. Morten Arleth Skov, brandingdirektør i Operate, tager et kig på Rådet og fortæller, hvordan vi med en fælles kernefortælling og branding kan sætte Rådet for sund mad og vores samarbejde om sund omstilling på dagsordenen og tale madens rolle op for danskernes sundhed

På årsmødet præsenteres Rådets nyvalgte bestyrelsen. Derudover vil Rådets formand Per P. Christiansen aflægge sin beretning om vores samarbejde i Rådet, og vi behandler eventuelle medlemsforslag.

Vi slutter som altid af med tid til netværk og lidt godt i glasset.

Program

10.30-11.00
Ankomst

11.00
Velkomst

Generalforsamling
Rådets formand Per K. Christiansen aflægger sin beretning. Rådets nyvalgte bestyrelse præsenteres.

Frokost

Madens rolle i den sunde omstilling v. Karen Lorenzen, direktør i Operate og Morten Arleth Skov, brandingdirektør i Operate.

Det går (stadig) den forkerte vej med danskernes sundhed. Det viser Den Nationale Sundhedsprofil, der netop er blevet offentliggjort.
Karen Lorenzen udlægger sundhedsprofilen med vægt på de udfordringer, som Rådet kan være med til at løse.
Morten Arleth Skov tager et kig på Rådet og fortæller, hvordan vi gennem en kernefortælling og branding kan sætte madens rolle i en sund omstilling på dagsordenen.

Afrunding

Netværk og lidt til ganen

15.30
Tak for i dag