Netværk
Som medlem af Rådet for sund mad får I adgang til fire forskellige netværksgrupper, der hver især mødes fire gange om året. De forskellige netværk giver mulighed for sparring, erfaringsudveksling og er et godt sted at skabe initiativer på tværs af medlemmer. Her kan der bringes emner op, få sparring fra andre medlemmer og få nye perspektiver på konkrete udfordringer eller muligheder, som en eller flere givne organisationer står overfor.
De fire netværk:
Netværk for Børn & Mad
Netværk for Mad- og sundhedskommunikation
Netværk for sundhed og klima i professionelle køkkener
Netværk for uddannelser inden for mad, sundhed og ernæring

Netværk for børn & mad
Forum for sparring og vidensdeling for medlemmer med fokus på børn og mad i daginstitutioner og skoler.
- Næste møde: Afventer dato
- Kontakt: Line Damsgaard, Landbrug & Fødevarer - LDA@lf.dk

Netværk for mad- og sundhedskommunikation
Kritisk tænkning og erfaringsudveksling om mad- og sundhedskommunikation.
- Næste møde: 13. marts hos Københavns Kommune.
- Kontakt: Katrine Svarre Müller, Rådet for sund mad - katrine.svarre@raadetfordsundmad.dk
Netværk for sundhed og klima i professionelle køkkener
Møder om bæredygtige og sundhedsfremmende tiltag i professionelle køkkener.
- Næste møde: 20 .marts hos Madkulturen
- Kontakt: Karin Fisker, Fødevarestyrelsen - kafi@fvst.dk
Netværk for uddannelser indenfor mad, sundhed og ernæring
Fødevarestyrelsen inviterer til netværksmøder med fokus på vidensudveksling og brugen af De Officielle Kostråd i undervisningen.
- Næste møde: 7. april hos Hotel- og Restaurantskolen
- Kontakt: Laura Brandt Sørensen, Fødevarestyrelsen - laubs@fvst.dk