Vidensoverblik

2022
Organisationer DTU Fødevareinstituttet
2022
Metodik og smag Status: Aktiv
Organisationer Odense Kommune, Vejle Kommune / Culinary Institute by Vejle Erhverv, Caroline Boutrup Nielsen, Furesø Kommune
2022 - 2023
Organisationer FOA, Madkulturen, Rådet for sund mad, Egedal Kommune, Slagelse Kommune
2022
Organisationer Landbrug & Fødevarer
2022
Organisationer Sundhedsstyrelsen, Statens Institut for Folkesundhed
2022
Organisationer Lund Universitet
2022
Organisationer Aarhus Universitet
2022 - 2023
Organisationer Arla, Bryggeriforeningen, Dansk Tandlægeforening, De Samvirkende Købmænd, Det Danske Madhus, DI Fødevarer, Fødevarestyrelsen, Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse, Landbrug & Fødevarer, Madkulturen, Meyers, Mærkevarelevarandørerne, Rådet for sund mad, Børnevægt i Balance, Coca Cola Danmark, Danish Crown, Økologisk Landsforening
2022
Kostråd til Måltider Status: Udgivet
Organisationer Fødevarestyrelsen
2021
Organisationer Københavns Professionshøjskole, Aarhus Universitet
2021
Organisationer Statens Institut for Folkesundhed
2021
Madkultur 21: Måltidet Status: Udgivet
Organisationer Madkulturen
2021 - 2025
Bælgfrugternes Dag Status: Aktiv
Organisationer Dansk Gartneri, Det Grønne Museum, DI Fødevarer, FOA, Fødevarestyrelsen, Københavns Kommune, Landbrug & Fødevarer, Odense Kommune, Rådet for sund mad, Vejle Kommune / Culinary Institute by Vejle Erhverv
2021
Organisationer Københavns Kommune
2021
Organisationer Bryggeriforeningen, COOP, Dansk Erhverv, Dansk Gartneri, De Samvirkende Købmænd, DI Fødevarer, Fødevarestyrelsen, Landbrug & Fødevarer, Dagrofa, Horesta, MLDK Mærkevareleverandørerne, REMA 1000
2021
Organisationer Center for klinisk forskning og forebyggelse, Forebyggelseslaboratoriet