Vidensoverblik
2020 - 2021
Organisationer
FOA, Fødevarestyrelsen, Hello Kitchen, Komiteen for Sundhedsoplysning, Københavns Kommune, Landbrug & Fødevarer, Mejeriforeningen, Rådet for sund mad, Vejle Kommune / Culinary Institute by Vejle Erhverv, VIA University College
2020 - 2025
Sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener
Status: Aktiv
Organisationer
ARLA FOODS, Dansk Gartneri, DI Fødevarer, DTU Fødevareinstituttet, Fødevarestyrelsen, HORESTA, Kost og Ernæringsforbundet, Københavns Kommune, Københavns Professionshøjskole, Landbrug & Fødevarer, McDonalds Danmark, Odense Kommune, Rådet for sund mad, Vejle Kommune / Culinary Institute by Vejle Erhverv, Aarhus Kommune
2020 - 2021
Viden om vægtstatus, mad- og måltidsvaner
Status: Aktiv
Organisationer
ARLA FOODS, Det Grønne Museum, DTU Fødevareinstituttet, Fødevarestyrelsen, Københavns Kommune, Landbrug & Fødevarer, Madkulturen, Novo Nordisk Danmark, Rådet for sund mad, Sundhedsstyrelsen, Vejle Kommune / Culinary Institute by Vejle Erhverv, Dansk Selskab for Adipositasforskning, Københavns Universitet
2020 - 2021
Klimaanprisninger
Status: Aktiv
Organisationer
Dansk Erhverv, Dansk Gartneri, De Samvirkende Købmænd, DI Fødevarer, Fødevarestyrelsen, HORESTA, Landbrug & Fødevarer, Rådet for sund mad, Aarhus Universitet
2020 - 2022
Sunde og klimavenlige hverdagsretter
Status: Aktiv
Organisationer
ARLA FOODS, COOP, Dansk Gartneri, Det Grønne Museum, DTU Fødevareinstituttet, Komiteen for Sundhedsoplysning, Landbrug & Fødevarer, Madkulturen, Rådet for sund mad, Vejle Kommune / Culinary Institute by Vejle Erhverv, VIA University College
2020
Fakta om overvægt og portionsstørrelser
Status: Udgivet
Organisationer
Kræftens Bekæmpelse
2020 - 2021
Sundere 0-16-årige i kommunen
Status: Aktiv
Organisationer
DTU Fødevareinstituttet, Fagligt selskab af Kliniske Diætister, Fødevarestyrelsen, Kost og Ernæringsforbundet, Københavns Kommune, Landbrug & Fødevarer, Novo Nordisk Danmark, Rådet for sund mad, Sundhedsstyrelsen, Vejle Kommune / Culinary Institute by Vejle Erhverv
2020 - 2023
Ja tak, lidt mindre
Status: Aktiv
Organisationer
Bryggeriforeningen, COOP, De Samvirkende Købmænd, DI Fødevarer, Fagligt selskab af Kliniske Diætister, FOA, Fødevarestyrelsen, Hjerteforeningen, Kost og Ernæringsforbundet, Kræftens Bekæmpelse, Københavns Professionshøjskole, Landbrug & Fødevarer, McDonalds Danmark, Rådet for sund mad, Sundhedsstyrelsen, Aarhus Universitet, Alt for damerne / FIT Living, Healthy Skinny Bitch, Tænketanken Frej
2020
Teenagers’ perception of dietary guidelines & sustainable diets
Status: Udgivet
Organisationer
ARLA FOODS
2020
A downturn or a window of opportunity? How Danish and French parents perceive changes in healthy eating in the transition to parenthood
Status: Udgivet
Organisationer
Aarhus Universitet
2020
Organisationer
DTU Fødevareinstituttet, Københavns Universitet
2020
Organisationer
Københavns Universitet
2020
Målrettet kommunikation til unge på erhvervsuddannelser: Fokus på ”food literacy” i en ny livssituation
Status: Udgivet
Organisationer
Aarhus Universitet
2020
Mad- og indkøbsvaner, overvægt og kræft – en etnografisk undersøgelse blandt kortuddannede danskere
Status: Udgivet
Organisationer
Kræftens Bekæmpelse
2020
Råd om bæredygtig sund kost – fagligt grundlag for et supplement til De officielle Kostråd
Status: Udgivet
Organisationer
DTU Fødevareinstituttet