SPIS SUNDERE DK
Menu Toggle
  • Initiativer
  • Aktuelt
  • Viden
  • Kalender
  • Medlemmer
  • Netværk
Søg
Rådet for sund mad
Slagtehusgade 11, 1. sal, 1715 København V
+45 28 77 41 00
info@raadetforsundmad.dk
CVR-nr. 34771162
Bank 1551 11246117 (Danske Bank)
Twitter Linkedin
  • Om Rådet for sund mad
  • Kontakt
  • Nyhedsbrev

viden

Viden: Viden

Bæredygtige offentlige fødevareindkøb – status og perspektiver

Det overordnede formål med rapporten Bæredygtige offentlige fødevareindkøb – status og perspektiver fra DTU Fødevareinstituttet har været at afdække både bredden i arbejdet med bæredygtigt og sundt fødevareindkøb i den offentlige kostforplejning samt give eksempler på ”best practice” på området. Dette kan være med til at give inspiration til de enkelte kommuner, regioner og til […]

Viden: Madspild

Madspild i restaurationsbranchen 2020

Rapporten, der er udarbejdet af PlanMiljø, giver indblik i madspild i restaurationsbranchen, mulige bagvedliggende årsager til madspildet, samt en række anbefalinger til reduktion heraf. Rapporten kan derfor benyttes som inspirationskilde til egen virksomhed og de madspildsproblematikker virksomheden måtte støde på. Til sidst i rapporten fremlægges der anbefalinger til at mindske madspild. Rapporten er bygget op […]

Viden: Opskrifter & Inspiration

Kostråd til Måltider

Fødevarestyrelsen står bag Kostråd til Måltider, der er udviklet til det professionelle køkkenpersonale køkkenpersonalet i daginstitutionen, skolen og kantinen, der hver dag serverer tusindvis af måltider for borgere. Anbefalingerne tager afsæt i De officielle Kostråd – godt for sundhed og klima. Kostråd til Måltider byder bl.a. på værktøjer man kan bruge, når man planlægger og […]

Viden: Viden

Fødevareindkøb i restaurationsbranchen 2020

Analysen giver indblik i den globale fødevareproduktion og retningen imod et bæredygtig fødevaresystem, og hvordan professionelle køkkeners omlægning til en mere klimavenlig og bæredygtig produktion kan tage rollen som foregangsmænd. Analysen giver et statistisk indblik i vejen “Fra græs til gæst”. Analysen anbefaler, hvad restaurationen/køkkenet m.m. kan gøre både på kort sigt og lang sigt […]

Viden: Netværk

Gode råvarer

Landbrug & Fødevarer står bag denne side til madprofessionelle. Gode råvarer fungerer som et opslagsværktøj og en kilde til viden om råvarer, du kan bruge i dialogen med dine kunder eller gæster. Sitet opdateres med den nyeste viden om råvarer, events og aktiviteter med mulighed for at netværke. Herudover findes der materialer ift. tilberedningsmetoder, udskæringer, […]

Rådet for sund mad
Slagtehusgade 11, 1. sal, 1715 København V
+45 28 77 41 00
info@raadetforsundmad.dk
CVR-nr. 34771162
Bank 1551 11246117 (Danske Bank)
Twitter Linkedin