Mænds måltidsvaner, viden om og holdninger til at spise sundt i forhold til uddannelse 2011-2013

Denne rapport Mænds måltidsvaner, viden om og holdninger til at spise sundt i forhold til uddannelse 2011-2013 fra DTU Fødevareinstituttet kigger på måltidsmønstre og indtag af grønt og frugt under et måltid hos 20-64-årige mænd. Herudover undersøges det, hvad der motiverer målgruppen til at spise sund mad samt deres viden om anbefalingerne for frugt og grønt. Undersøgelsen har fokus på sammenhængen mellem mad- og måltidsvaner og målgruppens uddannelselængde.

Undersøgelsen viste, at både kort- og langtuddannede mænd kan have gavn af en indsats ift. mad- og måltidsvaner. Dog ses det, at mænd med en kort uddannelse, og særligt de unge mænd, er en vanskelig målgruppe at nå, når man snakker om at fremme sundere kostvaner.

Hent rapporten Mænds måltidsvaner, viden om og holdninger til at spise sundt i forhold til uddannelse 2011-2013 hos DTU Fødevareinstituttet. Kig under år 2015