Styrk maddannelse
Styrk maddannelse har fokus på at styrke og fremme børn og unges maddannelse. Det er et kursusforløb samt materiale til lærer, pædagoger og andet personale, der har interesse for at arbejde med og styrke maddannelsen blandt børn og unge i landets dagtilbud eller skoler. Professionshøjskolen Absalon, Københavns Professionshøjskole, VIA University College, UCN, UCL og UC Syd står bag udviklingen af Styrk maddannelse.
Maddannelse i dagtilbud
Kompetenceudviklingsforløb om maddannelse, der henvender sig til pædagoger og personale i dagtilbud, udbydes hos landets seks professionshøjskoler.
Som en del af projektet er der udviklet materiale, som skal give inspiration til det pædagogiske personale ift. at arbejdet med mad, måltider og maddannelse i dagtilbud. Der er udgivet en rapport om det gode måltid, en rapport med praksiseksempler samt en vidensopsamling om det pædagogiske arbejde med mad og måltider.
Maddannelse i skolen
Kompetenceudviklingsforløb samt inspirationsmateriale om mad, måltider og maddannelse i skolen, der er målrettet lærerne, kommer senere i 2020.