SPIS SUNDERE DK
Menu Toggle
  • Initiativer
  • Aktuelt
  • Viden
  • Kalender
  • Medlemmer
  • Netværk
Søg
Rådet for sund mad
Slagtehusgade 11, 1. sal, 1715 København V
+45 28 77 41 00
info@raadetforsundmad.dk
CVR-nr. 34771162
Bank 1551 11246117 (Danske Bank)
Twitter Linkedin
  • Om Rådet for sund mad
  • Kontakt
  • Nyhedsbrev

metodik

Viden: Metodik

Metodik og smag

Metodikogsmag.dk ønsker gennem vidensformidling og inspiration at hjælpe professionelle køkkener med at få styr på metodikken og den gode smag, når de tilbereder mad til mange. Metodikogsmag.dk kan inspirere og give viden om: Metodikogsmag er udviklet til dig, der arbejder i et industrikøkken, et storkøkken eller et institutionskøkken, der tilbereder mad til mange af høj […]

Viden: Metodik

Grønne retter i store gryder

Hos “Metodik og smag – god mad i store gryder” er det muligt at finde klimavenlige, grønne retter, som er mulige at lave i “store gryder”. På siden finder du over 100 opskrifter på velsmagende, grøn mad, der er tilpasset produktionen i store køkkener, som laver mad til ældre, hospitalsindlagte og kantiner samt daginstitutioner. Opskrifterne […]

Viden: E-bog

Retake Your Food Waste

E-bogen, der er udgivet af REFOOD, skal inspirere restauranter, køkkener og cateringbranchen til, hvordan man kan arbejde metodisk med udnyttelsen af råvarer, minimere madspild i køkkenet og ikke mindst hvilke økonomiske fordele det giver ude i det professionelle køkken. Find flere værktøjer til sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener

Rådet for sund mad
Slagtehusgade 11, 1. sal, 1715 København V
+45 28 77 41 00
info@raadetforsundmad.dk
CVR-nr. 34771162
Bank 1551 11246117 (Danske Bank)
Twitter Linkedin