Stemninger og opsamling – SAMMEN OM MAD 2023

Rådet for sund mad satte for andet i år i træk, mad og måltidskultur til debat på Folkemødet, sammen med 17 faglige og kommercielle organisationer, der beskæftiger sig i feltet af mad, måltider og sundhed.

Med et koordineret samarbejde og en fælles madscene, fik vi vist at det kan lykkedes med at sætte maden på dagsordenen i Allinge og vise, hvordan maden og måltider kan bruges som løftestang til sundere liv og højere trivsel.

Scenens debatter og arrangementer blev udviklet i et samarbejde mellem de medvirkende organisationer med udgangspunkt i en fælles dagsorden om tale madens rolle op i den sunde omstilling i Danmark. Programmet spændte vidt og tiltrak et stort publikum, der blev involveret, underholdt og bespist. Anne Glad var igen i år scenens gennemgående moderator og sørgede for at både debattører og publikum, blev ført godt igennem debatterne.

Scenen var smukt placeret på Kampeløkke Havn og Prikken Design skabte de bedste rammer for debatterne og et samlingspunkt, hvor vi alle havde lyst til at være både før, under og efter debatterne.

Det er et strategisk indsatsområde for Rådet for sund mad at sætte mad, måltider og sundhed på den offentlige dagsorden og den fælles scene på Folkemødet var et vægtigt bidrag til at dette lykkes, takket være alle involverede.

SAMMEN OM MAD scenens program – Folkemødet 2023 d. 15-16-17 juni

Kontakt Rådets sekretariatschef Claus Egeris, hvis du vil høre mere om SAMMEN OM MAD-scenen.