Virtuel madlæring – muligheder og begrænsninger
spissundereLIVE den 2. maj 2022
Se eller gense vores netværksarrangement om Virtuel madlæring – muligheder og begrænsninger, hvor vi satte fokus på brugen af audiovisuelle medier, der spiller en stadig større rolle i arbejdet med mad og læring.
Sekretariatschef Claus Egeris byder velkommen til arrangementet.
Rikke Ørngreen fra Institut for Kultur og Læring, Aalborg Universitet, giver en opdatering på sit forskningsarbejde om it, læringsdesigns og kreative audiovisuelle metoder med fokus på en række aktuelle projekter med madlavning som omdrejningspunkt.
Bente Svane fra COOP fortæller om sine mangeårige erfaringer som leder af Go Cook, der understøtter læringsaktiviteterne i folkeskolefaget Madkundskab, og hvor den netbaserede videoformidling af madlavningspraksis mv. igennem alle årene har spillet en central rolle i forsøget på at fremme læringsudbyttet og forankre aktiviteterne i børnenes hverdagsliv derhjemme.
Rikke og Bente, de to oplægsholdere, i en paneldebat modereret af Boris Andersen, ekstern lektor på Aalborg Universitet.