Rådet arbejder hjemmefra

Rådet arbejder videre under covid-19

Rådets sekretariat arbejder som mange andre hjemmefra i disse covid-19 tider. Særligt Rådets mødeaktiviteter er dog påvirket af situationen, og vi giver her en status.

Initiativforslag

Vi havde glædet os meget til at afholde Rådets årsmøde den 12. marts, som vi valgte at aflyse på grund af covid-19. På årsmødet skulle Rådets medlemmer blandt andet have præsenteret de initiativforslag, som de har samarbejdet om siden efteråret. Da det ikke var muligt, har sekretariatet i stedet faciliteret en skriftlig proces. Der er stor opbakning til initiativforslagene, og vi glæder os meget til det videre arbejde med at udvikle nye initiativer. På bestyrelsesmødet den 22. april vil bestyrelsen drøfte initiativforslagene.

Netværksaktiviteter

En vigtig aktivitet i Rådet for sund mad er at dele viden om mad, måltider og sundhed og netværke med hinanden. Derfor afholder vi jævnligt netværksarrangementer for Rådets medlemmer og andre interesserede. Da der for tiden er begrænsede muligheder for at samles, har vi indtil videre sat de fysiske møder på pause. Vi ser frem til at kunne genoptage vores netværksaktiviteter og mødes om vigtige dagsordener og spændende emner. I mellemtiden arbejder vi på at arrangere online aktiviteter. Sekretariatet tager stadig meget gerne imod forslag til netværksarrangementer.

SAMMEN OM MAD scenen på Folkemødet 2020

Folkemødet 2020 er som bekendt blevet aflyst. På dette års Folkemøde skulle SAMMEN OM MAD scenen have set dagens lys. Rådet og de deltagende organisationer overvejer og undersøger muligheden for i stedet at skabe SAMMEN OM MAD scenen på Folkemødet 2021.

Kontakt sekretariatet

Sekretariatet er som altid til rådighed for Rådets medlemmer og andre. Find vores kontaktoplysninger her.