Nudge for Sundhed
Ny rapport om Nudging i detailhandlen viser veje til mersalg af frugt og grønt. Læs mere her
Den Nationale Grøntuge
Den Nationale Grøntuge (DNG) samler aktører på tværs af værdikæden til en fælles indsats for at øge danskernes forbrug af grøntsager.
Viden om vægtstatus, mad- og måltidsvaner
Med denne rapport giver Rådet for sund mad et overblik over udviklingen i danskernes vægtstatus samt mad- og måltidsvaner
Akademiuddannelse i ernæring
Akademiuddannelsen i Ernæring er en erhvervsrettet videregående uddannelse, som typisk tager 2-3 år at gennemføre ved siden af dit arbejde.
Gør sund mad til barnemad
Sund mad- og måltidspraksis i dagplejen skal øge kvaliteten af det sundhedsfremmende og forebyggende arbejde i dagplejen ved på sigt at klæde alle dagplejere i Danmark på til at kunne løfte deres betydningsfulde rolle for børns udvikling af livslange, sunde mad- og måltidsvaner tidligt i barndommen.
Den nationale undersøgelse af danskernes kost og fysiske aktivitet (DANSDA)
DTU Fødevareinstituttet står i spidsen for nationale undersøgelser af danskernes kost og fysiske aktivitet (DANSDA) for at sikre et forskningsbaseret grundlag for instituttets arbejde med risikovurdering og folkesundhed nationalt og internationalt.
Hotel- og Restaurantskolens kurser
Hotel- og Restaurantskolen udbyder mere end 200 kurser samt leder- og efteruddannelser for faglærte og ikke-faglærte inden for hotel- og restaurationsbranchen. Mange af de korte kurser gennemføres som AMU’s efteruddannelseskurser eller under Åben Uddannelse. Derudover udbyder de længere kursusforløb, som er udviklet i samarbejde med faglige frontløbere og eksperter. Kursusafdelingen arrangerer brancherelaterede events og korte […]
Netværk for Foodservice
Netværk for foodservice skal være med til at skabe samarbejde mellem aktører i foodservicebranchen og samtidig hjælpe disse aktører med at fremme en bæredygtig udvikling i deres organisationer, hvor fokus er på miljø, klima og sundhed. Netværket er bl.a. for restauratører, kantinemedarbejdere, grossister, leverandøre, producenter. Her finder du bl.a. inspirationskataloger, en titelgenerator og oversigt over […]
HORESTA
HORESTA har knapt 2.000 medlemmer, der beskæftiger en stor del af de 126.000 ansatte i hotel- og restauranthvervet. HORESTA tilbyder kurser, rådgivning, rabataftaler med leverandører, indflydelse og netværk. HORESTA varetager bl.a. Green Key og Green restaurant, der er to nationale netværk og certificeringer rettet mod hoteller, konferencecentre, restauranter, cafeer osv. Der har fokus på bæredygtighed, mindre […]
Grønne måltider i kommunale køkkener (Sund By Netværket)
Sund By Netværket tilbyder et sparingsnetværk for kommunale medarbejdere, der arbejder med omstilling til, og produktion af, grønne måltider i de kommunale køkkener. Gruppen du kan blive en del af (som sparingspartner) beskæftiger sig med de måltider, der hver dag produceres i, og serveres fra, kommunale køkkener – (dagtilbud, skoler, sfo’er, klubber, bosteder, sociale tilbud, […]