
NoHoW
Forskningsprojekt NoHoW går på tværs af lande med ønsket om at lære, hvordan man kan vedligeholde et vægttab. Som en del af projektet bliver der udviklet evidensbaserede værktøjer, som skal hjælpe med at vedligeholde et vægttab.

MIT kokkeri
MIT kokkeri har til formål at styrke børn og unges madkompetencer ved at give dem inspiration, lyst og viden til at lave deres egen mad. MIT kokkeri er et samarbejde mellem Komiteen for Sundhedsoplysning, DPU, Aarhus Universitet og Haver til Maver.

Madkundskab i Roskilde
Madkulturen og Roskilde Kommune har samarbejdet om at styrke folkeskolefaget madkundskab lokalt. Der har særligt været fokus på at koble det praktiske arbejde i køkkenet med teoretisk viden.

Madfællesskaberne
Gennem mad- og måltidsaktiviteter skulle dette projekt fra Københavns Professionshøjskole fremme unges lyst og kompetencer til lave mad og fællesskaber.

Hjernemad
Hjernemad er et projekt i Lolland Kommune og Guldborgsund Kommune, der gennem morgenmadscafe på folkeskoler ønsker at give eleverne en sund start på dage

Danskernes sundhed – tal fra Den nationale Sundhedsprofil
Danskernes sundhed er en platform under Sundhedsstyrelsen og Statens Institut for Folkesundhed, hvor data fra Den nationale Sundhedsprofil for 2010 2013 og 2017 sammenlignes.

ER DU FOR SØD?
DTU Fødevareinstituttets projekt ER DU FOR SØD? vil støtte danske børnefamilier i sundere hyggevaner, da alt for mange danske børn indtager for meget sukker i forhold til anbefalingerne.

EATWELL projekt
EATWELL, som AU har deltaget i, vil effektivisere politiske interventioner i EU lande, med formål at fremme sunde spisevaner. Projektet giver anbefalinger til politiske handlinger.

Børnebørnenes Madværksted
Børnebørnenes Madværksted, et madkursus udviklet af Hjerteforeningen, ønsker at styrke børn og bedsteforældres fællesskab, sunde madvaner og maddannelse.

Sunde fødevarer til mennesker med diabetes
Dette projekt har fokus på at øge viden og information om de sunde valg af fødevarer, til personer med diabetes, og dermed gøre det let og overskueligt for dem at lægge de rette fødevarer i indkøbskurven.