
Nudging i kantiner på erhvervsskoler
Denne rapport er en del af projektet Sundhed på erhvervsskoler, der blandt arbejdede med nudging på erhvervsskoler. Formålet med projektet var at skabe grundlag for en sund adfærdsændring blandt elever.

Sundere erhvervsskoler
Projektet Sundere erhvervsskoler sætter fokus på individuel- og gruppevejledning af erhvervsskolernes elever samt vedligeholdelse og videreudvikling af den eksisterende opskriftdatabase, der er lavet til de nøglehulscertificerede kantiner på erhvervsskolerne.

Sundere kantiner
Projektet Sundere kantiner vil gøre det nemt for elever på landets erhvervsskoler at spise sundt i deres kantiner. Der udvikles fx et nudgingtiltag, der skal gøre de sunde måltider endnu mere tilgængelige.

Måltidstænketanken
Måltidspartnerskabet [nu Rådet for sund mad] deltog i den tidligere Fødevareminister Dan Jørgensens Måltidstænketank. Sammen med en række eksperter, meningsdannere og interessenter formulerede de måltidsråd, der skal styrke madkulturen i Danmark.