Frugt og grønt i et sundheds- og klimaperspektiv
Projektet vil øge salget af sunde- og klimavenlige produkter i supermarkeder ved at nudge forbrugerne til at købe mere frugt og grønt.
Sundere 0-16-årige børn i kommunen
I projektet Sundere 0-16 – årige ønsker Rådet i samarbejde med landets kommuner at udvikle good practice for at forebygge overvægt og fremme sundhed og trivsel blandt børn i alderen 0-16 år.
Fagbladet Diætisten
“Diætisten” er Fagligt selskab af Kliniske Diætisters fag- og forskningsblad for kliniske diætister med fokus på områder inden for klinisk ernæring.
Ja tak, lidt mindre
Med Ja tak, lidt mindre sætter vi fokus på den mængde, vi spiser og drikker. Det er en forebyggelsesindsats mod overvægt, som har til formål at øge tilgængeligheden af og efterspørgslen efter lidt mindre portioner og pakkestørrelser.
Faktaark om madmyter
I projektet Kritisk Tænkning er der udarbejdet en række faktaark om typiske madmyter. Faktaarkene skal hjælpe med, at kost- og ernæringsprofessionelle føler sig rustet til at møde myter og fordomme om mad og sundhed i deres arbejde.
Appetit på måltidet – Dialogværktøj til ældre borgeres rehabilitering gennem mad og måltider
Appetit på måltidet er et dialogværktøj, der kan bruges i kommuner, som ønsker at arbejde med hjemmeboende ældre borgeres rehabilitering gennem mad og måltider.
Kritisk Tænkning – mad og sundhed
Med Kritisk tænkning ønsker Rådet for sund mad at have fokus på den stigende skepsis og forvirring i forhold til mad og sundhed på sociale, digitale og i trykte medier.