
Vejledning om brug af generiske klimaanprisninger og kostråd til at fremme sundere valg
Vejledningen giver enkle eksempler på, hvordan klimaanprisninger og kostråd kan bruges mhp. at fremme sunde og klimavenlige fødevarer.

Frugt og grønt i et sundheds- og klimaperspektiv
Projektet vil øge salget af sunde- og klimavenlige produkter i supermarkeder ved at nudge forbrugerne til at købe mere frugt og grønt.

10 tips til nudging: Flyt adfærden og få økonomi i det grønne
Katalog fra Dansk Gartneri med 10 tips til hvordan detail og foodservice kan nudge forbrugerne til grønne fødevarevalg.

Sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener
I dette projekt går 13 medlemmer i Rådet for sund mad sammen om at fremme sund og klimavenlig mad baseret på De officielle Kostråd – godt for sundhed og klima i professionelle køkkener i Danmark.

Sunde og klimavenlige hverdagsretter
Med udgangspunkt i de retter, som danskerne kender og er trygge ved, vil medlemmer af Rådet for sund mad samarbejde om at udvikle og formidle viden om, hvordan disse retter kan gøres sundere og mere klimavenlige.