Nationalt forum for mad, måltider og sundhed på vej

Måltidspartnerskabet er blevet inviteret til et samarbejde om etablering af et nationalt forum for mad, måltider og sundhed. Invitationen er kommet i forbindelse med offentliggørelsen af Regeringsstrategi for mad, måltider og sundhed. På det seneste bestyrelsesmøde i Måltidspartnerskabet takkede en samlet bestyrelse ja til invitationen.

Workshop for alle interesserede

Måltidspartnerskabets sekretariat og Fødevarestyrelsen har inviteret nuværende partnere og andre organisationer, der arbejder for at fremme mad, måltider og sundhed, til workshop den 27. september 2019. Til workshoppen skal vi diskutere organisering, fagligt indhold og visioner for forummet.

Opdraget fra regeringen er at skabe et nationalt forum for mad, måltider og sundhed, der skal arbejde for at forbedre danskernes mad- og måltidsvaner gennem et forpligtende samarbejde på tværs af civilsamfund, erhvervsliv, organisationer, kommuner og staten.

For at vi sammen kan lykkes, er det afgørende, at vi alle tager medansvar, samarbejder og inspirerer hinanden, så vi kan skabe markante og varige forandringer. Vi glæder os til at tage del i det arbejde.

Opdatering: Det nationale forum for mad, måltider og sundhed er nu navngivet Rådet for sund mad.