Indlæser Begivenheder

Workshop 1: Sundere 0-16-årige børn i kommunen

Workshoppen er for dig, som arbejder med forebyggelse af overvægt og fremme af sundhed og trivsel blandt børn og unge i alderen 0-16 år.

Vi har inviteret praktikere og fagfolk i kommunen, herunder medarbejdere fra relevante forvaltninger, som fx Sundheds- og Børn- og Ungeforvaltningen og medarbejdere i dagtilbud, skoler, fritidsordninger mm., der er i kontakt med børnene og deres familier i hverdagen, samt andre lokale aktører, som fx idrætsforeninger, andre foreninger og organisationer, detail og erhverv m.fl.

Vil du med?

Se program og tilmeld dig her.

Workshoppen er en del af projektet ”Sundere 0-16-årige børn i kommunen”, der gennemføres i regi af Rådet for sund mad og støttes af Novo Nordisk Fonden. Følgende medlemmer af Rådet for sund mad arbejder sammen om projektet: DTU Fødevareinstituttet, Fagligt Selskab af Kliniske Diætister, Fødevarestyrelsen, Kost og Ernæringsforbundet, Københavns Kommune, Landbrug & Fødevarer, Novo Nordisk Danmark, Sundhedsstyrelsen og Vejle Kommune/Culinary Institute. Fødevarestyrelsen og Sundhedsstyrelsen er projektledere.

Rådet vil gennem projektet udforske, hvordan man i kommunen kan arbejde på tværs af forvaltninger og aktører ud fra de vidensbaserede anbefalinger i forebyggelsespakkerne, for at give børn og unge en sundere barndom og ungdom.

Vi skal bygge videre på den viden, vi allerede har fra projektets første fase, fra tidligere projekter og på jeres erfaringer og viden.