Indlæser Begivenheder

Webinar: Sund og klimavenlig mad i undervisning af mad- og ernæringsprofessionelle

Vær med – når Rådet for sund mad inviterer til netværkswebinar om sund og klimavenlig mad i fagundervisningen den 6. december 2022 kl. 14-15.45

Det, vi spiser, har stor betydning for både sundhed og klima, og derfor er fremtidens madprofessionelle en vigtig ressource i en sund og grøn omstilling. På webinaret tager vi derfor fat på, hvordan De officielle Kostråd – godt for sundhed og klima kan integreres i undervisningen af madprofessionelle.

PROGRAM

  • Til webinaret vil Fødevarestyrelsen kort fortælle om Kostråd til Måltider, der er målrettet professionelle køkkener og bygger på De officielle Kostråd.
  • Derefter vil hhv. en professionshøjskole og en erhvervsskole, give eksempler på, hvordan de inddrager kostrådene i undervisningen i dag.
  • Efter oplæggene går vi i mindre grupper, hvor vi erfaringsudveksler og drøfter, hvad der fungerer godt i undervisningen, samt hvad der evt. kunne være relevant at få udviklet for at styrke undervisningen om sund og klimavenlig mad.
  • Afslutningsvis laver vi en kort opsamling på gruppernes input, og hvad der kan være next step for at hjælpe uddannelserne på vej.

Alle der er interesseret i emnet, er velkomne til at deltage. Del meget gerne invitationen med kollegaer og fagfæller.

Webinaret arrangeres som en del af Rådets netværksmøder med fokus på Mad & Læring.

 

Tilmelding til Sund og klimavenlig mad i undervisning af mad- og ernæringsprofessionelle