Indlæser Begivenheder

Mad, læring og trivsel i et familieperspektiv  

Torsdag den 11. november inviterer Rådet for sund mad i samarbejde med Netværket for Mad og Læring til webinar kl. 13-14.30

kan man som underviser gøre mere for at få bygget bro til hverdagslivet i familierne?

Rigtig mange ildsjæle har gennem en bred vifte af undervisningsforløb involveret sig i at styrke børns maddannelse, madmod, sundhed og trivsel. Men som altid, når det handler om nye kompetencer, skal de gerne vedligeholdes, hvis de ikke skal gå i glemmebogen. På dette webinar vil vi på den baggrund, rette vores opmærksomhed mod mad, læring og trivsel set fra et familieperspektiv.

(C) Fars Køkkenskole/Hello Kitchen

Program

  • Lotte Holm fra Københavns Universitet vil sætte rammen for vore diskussioner med afsæt i sin forskning om mad og måltider i familierne – og også fortælle os lidt om måltider og fællesskab i almindelighed.
  • Herefter vil Mette Bøgebjerg og Jonas Vigkilde, fra foreningen Hello Kitchen give os indsigt i deres tanker bag – og erfaringer med – Fars Køkkenskole (der er en køkkenskole for fædre og deres børn).
  • På baggrund af sin evaluering af Fars Køkkenskole udpeger Boris Andersen fra Aalborg Universitet afslutningsvis det, han ser som de centrale problemstillinger i arbejdet med at sikre, at børnenes engagement og nye kompetencer følges op derhjemme.

Efter oplæggene vil der være paneldebat og diskussion modereret af madsociolog Jon Fuglsang.