Indlæser Begivenheder

Inspirationswebinar om downsizing

DI Fødevarer, De Samvirkende Købmænd, Landbrug & Fødevarer, Rådet for sund mad, Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima og Ja tak, lidt mindre inviterer til inspirationswebinar om downsizing onsdag 23. juni kl. 13.30-15.15.

 

I august 2020 startede partnerskabet Ja tak, lidt mindre, som arbejder for at øge efterspørgslen efter og udbuddet af mad- og drikkevarer i lidt mindre pakke- og portionsstørrelser. Formålet er at forebygge den stigende overvægt i Danmark og dermed forbedre folkesundheden.

Formålet med dette webinar er at give jeres virksomhed inspiration og lyst til at downsize nogle af jeres fødevarer. Det kan gavne både jeres forretning, danskernes sundhed og klodens tilstand.

 

PROGRAM

Velkomst v/Leif Nielsen, direktør i DI Fødevarer

Downsizing: Hvad, hvorfor, hvordan? v/Susanne Tøttenborg, projektleder i Ja tak, lidt mindre

Lidt mindre og bedre: Case v/Maria Gervig, kommerciel direktør i 7-Eleven

Utidig indblanding eller rettidig omhu? Og hvad med prisen? Debat med Stine Vuholm, fødevarepolitisk rådgiver i Forbrugerrådet Tænk og Laura Hoffmann, projektleder og frivilligkoordinator i Tænketanken Frej

Portionsservering: Gladere kunder og mindre madspild. Case v/Jan Eckberg-Bauerfein køkkenchef i DI

Hvad siger fremtidens forbruger til downsizing? v/Nina Preus, forbrugersociolog i Landbrug & Fødevarer

Hvordan kan virksomheder bidrage til Fødevarepartnerskabets 2030-mål? v/Per P. Christiansen, Innovations- og udviklingsdirektør i Fødevarestyrelsen og bestyrelsesformand i Rådet for sund mad og Fødevarepartnerskabet for sundhed og klima

 

Webinaret vil blive optaget, delt med deltagerne og lagt på www.jataklidtmindre.dk

 

 

Hvis du er interesseret i at deltage, så tilmeld dig via dette link