Madvaner efter COVID-19. Årsmøde i Rådet for sund mad
Rådets årsmøde bliver i år holdt som et online spissundereLIVE-medlemsmøde. Vi sætter fokus på, hvordan COVID-19 har påvirket danskernes madvaner. Samtidig er årsmødet Rådets generalforsamling for 2021.
PROGRAM
Velkomst
Formandens beretning
Danskernes madvaner efter COVID-19 v. Judith Kyst, direktør i Madkulturen
Hvordan har coronakrisen ændret vores madvaner?
Hvordan påvirker COVID-19 Rådets arbejde – paneldebat med medlemmer fra Rådets bestyrelse
I Rådet for sund mad arbejder vi målrettet for at skabe opmærksomhed på, at mad og måltider er en afgørende brik i et sundere liv. I mere end et år har COVID-19 påvirket hele det danske samfund, vores fokus på sundhed og danskernes mad- og indkøbsvaner. Medlemmer fra Rådets bestyrelse giver deres bud på, hvordan Rådet fortsat kan spille en vigtig rolle ift. fremme af sunde mad- og måltidsvaner i en tid, hvor COVID-19 fylder dagsordenen.
Afslutning og tak for i dag
Tilmelding
Vi tager ikke længere imod tilmeldinger, da fristen er overskredet.