
22/04/2021
Arrangement: Åbent arrangement
Hvad er effekten af maddannende aktiviteter? Det giver vi et bud til dette online arrangement, hvor forskere fra DTU Fødevareinstituttet og Steno Diabetes Centrer Copenhagen deler nye resultater om måling af madkompetencer og effekten af maddannende aktiviteter.
Årsmøde i Rådet for sund mad. Generalforsamling og paneldebat om danskernes madvaner efter corona.
06/05/2021
03/06/2021
Arrangement: Kun for partnere
Til dette online medlemsmøde kan du møde Anne Glad, forbrugerekspert, og Ulla Toft, professor i sundhedsfremme og forebyggelse, der kommer med vinkler på hhv. forbrugerettede og strukturelle indsatser. Susanne Tøttenborg, projektleder på Ja tak, lidt mindre, fortæller om de første erfaringer med udbud af og efterspørgsel på mindre portioner.
09/09/2021
Vi mødes om et relevant emne for Rådets arbejde, får tid til at netværk og lidt godt til ganen. Mere information om indhold for mødet følger.
Fødevarestyrelsen og Rådet for sund mad inviterer Rådets medlemmer til workshop om kostråd til professionelle køkkener.