Downsize me
Matchmaking mellem fødevareproducenter og detailhandlen
Tid: Fredag d. 1. oktober kl. 9.30-14
Sted: Kræftens Bekæmpelse, Strandboulevarden 49, København Ø
Tilmeldingsfrist: Fredag d. 24. september

Store portions- og pakkestørrelser øger risikoen for overvægt og dermed en lang række sygdomme. Flere end halvdelen af danskerne har overvægt, og andelen stiger fortsat.
Downsizing, dvs at gøre portionsstørrelser lidt mindre, er et effektivt tiltag til at forebygge overvægt. Så lidt som 10 pct. kan gøre en forskel.
7 ud af 10 danskere synes godt om downsizing, og Forbrugerorganisationerne siger også Ja tak til lidt mindre. Virksomheder er så småt begyndt at downsize konkrete mad- og drikkevarer som en del af deres CSR-strategi for sundhed og bæredygtighed. Dermed imødekommer de fremtidens forbrugere, som ønsker at blive guidet til et forbrug, hvor de passer på både sig selv og på kloden.
Formål med seminaret
Med dette matchmaking-seminar vil vi bringe sælger og køber tættere på hinanden, så I sammen kan drøfte barrierene og mulighederne for at gøre pakker og portioner lidt mindre – og tage de første skridt.
Seminaret er relevant for ansatte med ansvar for salg, indkøb, marketing, innovation og CSR hos fødevareproducenter, supermarkedskæder, tankstationer og kioskkæder.
Invitationen er ikke personlig, så du er velkommen til at dele den med relevante kollegaer i din virksomhed.
Se højdepunkterne fra Ja tak, lidt mindres inspirationswebinar i DI Fødevarer i juni her.
Foreløbigt program
Matchmakingseminaret arrangeres af Ja tak, lidt mindre i samarbejde med: