SPIS SUNDERE DK
Menu Toggle
  • Initiativer
  • Aktuelt
  • Viden
  • Kalender
  • Medlemmer
  • Netværk
Søg
Rådet for sund mad
Slagtehusgade 11, 1. sal, 1715 København V
+45 28 77 41 00
info@raadetforsundmad.dk
CVR-nr. 34771162
Bank 1551 11246117 (Danske Bank)
Twitter Linkedin
  • Om Rådet for sund mad
  • Kontakt
  • Nyhedsbrev
image description

Den nye kantine

Mindre madspild
Mere tilfredse kunder
Større arbejdsglæde og faglig stolthed
Lidt mindre portioner

Vil du være med? Læs mere her

Fra buffet til kuvertservering: Gladere kunder og mindre madspild

Hør Jan Echberg-Bauerfeind, køkkenchef hos Dansk Industri, fortælle om deres omlægning fra buffet til kuvertservering.

Reducer dit madspild

Og spar penge, tid og ressourcer hurtigt og enkelt. Hør madspildsspecialist Sarah Roland fra eSmileys Foodwaste system forklare hvordan.

Optimal brug af råvarer

eSmileys Foodwaste system hjælper Tine Petersen, køkkenchef på Næstved Politistation, med at skabe overblik over køkkenets brug af ressourcer, og hvad mindre madspild sparer dem for i kr., kg og CO2. 
Gå ned til video nr. 6.   

Vil du være forandringskantine?

Hvis du har lyst til at være med, så læs mere her.

Portionsstørrelsen betyder noget

Hør Susanne Tøttenborg, Kræftens Bekæmpelse og projektleder i Ja tak, lidt mindre, fortælle om portionsstørrelsers betydning for vægt og sundhed

Ka’ du se forskel?

Downsizing betyder at gøre portioner mindre. Selv en lille reduktion kan gøre en stor forskel i det lange løb. Kan du se 10 % forskel?

Frikadeller

Vidste du, at…

12 kg madspild = 17 portioner vegetarmad

1 kg madspild = 25 kr

1 kg madspild = 5 CO2e, det svarer til 30 km i bil

Vi står bag dig hele vejen

Kontakt

Susanne Tøttenborg
Kræftens Bekæmpelse
Projektleder Ja tak, lidt mindre
Tel 30382303
Mail sto@cancer.dk

Læs mere om Ja tak, lidt mindre her

Rådet for sund mad
Slagtehusgade 11, 1. sal, 1715 København V
+45 28 77 41 00
info@raadetforsundmad.dk
CVR-nr. 34771162
Bank 1551 11246117 (Danske Bank)
Twitter Linkedin