Fra buffet til kuvertservering: Gladere kunder og mindre madspild Hør Jan Echberg-Bauerfeind, køkkenchef hos Dansk Industri, fortælle om deres omlægning fra buffet til kuvertservering.
Reducer dit madspild Og spar penge, tid og ressourcer hurtigt og enkelt. Hør madspildsspecialist Sarah Roland fra eSmileys Foodwaste system forklare hvordan.
Optimal brug af råvarer eSmileys Foodwaste system hjælper Tine Petersen, køkkenchef på Næstved Politistation, med at skabe overblik over køkkenets brug af ressourcer, og hvad mindre madspild sparer dem for i kr., kg og CO2. Gå ned til video nr. 6, Food By Coor.
Portionsstørrelsen betyder noget Hør Susanne Tøttenborg, Kræftens Bekæmpelse og projektleder i Ja tak, lidt mindre, fortælle om portionsstørrelsers betydning for vægt og sundhed
Ka’ du se forskel? Downsizing betyder at gøre portioner mindre. Selv en lille reduktion kan gøre en stor forskel i det lange løb. Kan du se 10 % forskel?