Glædelig jul og tak for 2018

Vi ønsker jer en glædelig jul og et godt nytår her fra sekretariatet i det nationale forum for mad, måltider og sundhed – det tidligere Måltidspartnerskabet.

2018 har i den grad været et begivenhedsrigt år. I august blev den nye regeringsstrategi for mad, måltider og sundhed præsenteret. Et af initiativerne i strategien var, at der skulle etableres et nyt nationalt forum for mad, måltider og sundhed. Et forum der skulle bygge på de gode erfaringer fra Måltidspartnerskabet med at samtænke og udvikle indsatser på tværs af offentlige og private aktører. 31. oktober blev en mærkedag. Her blev det nye nationale forum etableret med deltagelse af foreløbigt 28 organisationer.

Nu glæder vi os til et 2019, hvor det nye forum får et navn – så vi ved hvad vi skal sige, når telefonen ringer. Og vi glæder os til den strategi- og identitetsproces vi skal i gang med, når julemaden er fordøjet.Efter nytår flytter sekretariatet til CPH Food Space i Kødbyen i København, der er et kontorfællesskab for madiværksættere. Vi er sikre på, at det vil give spændende nye input at dele lokaler med dem, der arbejder med de nyeste trends inden for mad og måltider. Tak til Hjerteforeningen for at have huset os de seneste tre år. Det har været en stor fornøjelse.

Bedste hilsner

Sekretariat for det nationale forum for mad, måltider og sundhed

Claus og Anne Mette

Opdatering: Det nationale forum for mad, måltider og sundhed er nu navngivet Rådet for sund mad.