Efteruddannelse i sund og klimavenlig mad – nyt kursustilbud hos HRS
Vil du have viden og værktøjer til at lave sund og klimavenlig mad, som samtidig er fuld af madglæde, dybde og velsmag? Og vil du lære at sprede budskabet om en grønnere linje på en positiv måde, der motiverer både kolleger i køkkenet og spisende gæster til at prøve nye ting og spise mere plantebaseret?
Så er kurset på Hotel- og Restaurantskolen noget for dig – og måske også dine kolleger.
Efteruddannelse i sund og klimavenlig mad i professionelle køkkener henvender sig til både madprofessionelle og beslutningstagere i og omkring professionelle køkkener. Her lærer du både at planlægge og lave velsmagende, klimavenlige og sunde måltider med jeres specifikke målgrupper for øje.
Kurset starter den 28. februar, hvor der også er tilmeldingsfrist.
Find flere informationer på Hotel og Restaurantskolens hjemmeside, hvor du også kan tilmelder dig.