Dansk Gartneri er medlem af Rådet for sund mad

Dansk Gartneri bliver medlem af Rådet for sund mad

Dansk Gartneri er pr. 1 januar 2020 blevet medlem af Rådet for sund mad. Medlemskabet betyder, at Dansk Gartneri vil kunne bidrage til at udvikle og deltage i projekter med relevante aktører med det overordnede mål at få danskerne til at øge forbruget af frugt og grønt.

Dansk Gartneri vil som medlem af Rådet for sund mad undersøge mulighederne for i fremtiden at indgå i større meningsfyldte projekter med det overordnede formål at få danskerne til at spise mere frisk frugt og grønt. Medlemskabet vil også bidrage til at styrke Dansk Gartneris netværk blandt Rådets øvrige medlemmer, hvorved Dansk Gartneris interesser vil kunne blive bragt i spil flere steder. Derudover er netværket værdifuldt i Dansk Gartneris fremtidige markedsføringsaktiviteter af frugt og grønt.

Frugt og grønt kan spille en vigtig rolle for danskernes mad, måltider og sundhed

”Vi er både glade og stolte af, at Dansk Gartneri nu bliver medlem af Rådet for sund mad. Det er et godt tidspunkt, at Dansk Gartneri går med i Rådet for sund mad,” siger Per Preisler Christiansen, vicedirektør i Fødevarestyrelsen og bestyrelsesformand i Rådet for sund mad. Rådet begyndte sit arbejde i starten af 2019, og vi er nu klar til at igangsætte fælles initiativer for bedre folkesundhed gennem mad og måltider. Her kan frugt og grønt spille en vigtig rolle for danskernes mad, måltider og sundhed.