Indgangen til Cph Food Space

Årsmøde 2019 i Rådet for sund mad

Rådet for sund mad afholder det første årsmøde den 3. maj 2019 i CPH Food Space. Temaet for dagen er “Fra strategi til handling”.

Det første årsmøde i Rådet for sund mad afholdes fredag den 3. maj 10-15 (kaffe og registrering fra 9.30). Omdrejningspunkt for årsmødet er Rådets nye strategi og identitet. Bestyrelsen og sekretariatet har i de første måneder af 2019 arbejdet for at få strategi og identitet på plads. På Årsmødet 2019 får medlemmerne mulighed for at foreslå konkrete samarbejdsinitiativer. Årsmødet skal med andre ord bruges til at sætte kød og blod på strategien og give input til Rådets handlingsplan.

Programmet

Årsmødet afholdes i stueetagen i CPH Food Space, hvor sekretariatet også holder til. Programmet indeholder præsentation af strategi og identitet, input fra medlemsorganisationerne og mulighed for medlemmerne at få talt sammen på tværs af organistioner. Det endelige program udsendes den 12. april.

Tilmeldingsfristen er tirsdag den 23. april 2019. Send en mail til annemette@maaltidspartnerskabet.dk, hvis du vil deltage.